top of page

Jeg begyndte at male i en ung alder, inspireret af min mor. På familiens sejler ferier, rundt omkring i Norden, malede vi akvarel om sommeren. Hun inviterede mig også på mit første akvarelkursus da jeg fyldte 18 år. Siden uddannede jeg mig til lærer, stiftede familie,  blev gift og skilt igen.  

Jeg blev også syg, og fik nyresvigt som drænede mig for energi, men efter en nyretransplantation i 2010, fik jeg en hel del mere energi til at male. Mine tre børn var efterhånden voksne, og klar til at flyve fra reden. Så i 2014 gik jeg mere seriøst til værks og tog alle de kurser jeg havde råd til, øvede mig og meldte mig ind i Nordiske akvarelmalere.

Jeg havde succes med at blive optaget på nogle censurerede udstillinger, som jeg sendte ind til. Og senest er jeg begyndt at undervise i akvarelmaleri en gang ugentlig ved ældresagen i Aarhus. Det er jeg virkelig glad for.

Der kan males akvarel på utallige måder og udtrykket er så mangfoldigt. Det bedste er at møde andre akvarelmalere, og min oplevelse er, at det er et dejligt folkefærd.  

At male akvarel er en kilde til evig glæde.

Tak fordi du læste med her. 

bottom of page